Предлагам ти 5 правила, без които животът е труден.
Това четиво е подходящо за перфекционисти и максималисти.

Лесното е заклеймено. Трудното е издигнато в култ.
От малки ни учат, че животът е тежък, че животът е постоянна борба. Постигнатото без усилия не се брои за успех. Успех е онова, в което сме вложили цялата си енергия и сили до последна капка. Научени сме да се самовъвличаме в страдание на всяка цена, защото честният, добър, трудолюбив и почтен човек по подразбиране живее трудно, некомфортно, неудовлетворено и т.н.
Защо? Защото така.
Няма друг отговор, така както няма и корелативна зависимост, която да обвързва в задължителен съюз лекотата на постигане с посредствеността, мързела, безотговорността, липсата на грижа, ангажираност и внимание, нелоялността или онова, но което му се вика през куп за грош.
По същия начин няма зависимост и между противоположните категории. Само в нашето съзнание има взаимна гравитация между високите резултати и високите нива на изтощение, между успеха на реализираните цели и трудността на постигането им.
Всичко по-малко от това е нищо.
Нали? А дали?
Това е четиво за хора, които постоянно и осъзнато се стремят да пребивават извън каквато и да било зона на комфорт. (Ако не си от тях и не можеш да се измъкнеш извън Зоната на Комфорт, ти предлагам друга, много полезна статия: „Зоната на комфорт. Различен поглед.“ в блога на сайта ми)
Благодарение на настоящата статия имаш възможността да задишаш с по-пълни гърди, защото ще намалиш напрежението, стреса и прегарянето, които са станали стандарт на живот за теб.

Тези 5 стигат за начало. Началото на по-лесното постигане на трудните и сериозни неща. Запази някоя от снимките с това правило, което искаш да започнеш да прилагаш. Разглеждай го от време на време и му повярвай. И заедно с това го провери на практика.

Кое правило ще си вземеш?

Благодаря ти!

Споделете тази статия: