ЗА МЕН

МОЯТА ИСТОРИЯ

Искаш да научиш повече за мен?

Ще ти разкажа.

Казвам се Албена Славова.

Не винаги съм била коуч.

Сега често казвам:

Аз съм щастлив човек и вече знам как става.

Следвам мисията си да подпомагам други хора да  поискат това за себе си и да постигнат дори повече. Щастието не е химера нито самоцел. Няма еднозначно определение, но когато липсва, сякаш ни липсва дори това, което имаме. Такъв живот е безвкусен, обезцветен, лишен от смисъл и радост. Знам от личен опит за какво говоря.

Мога да разделя живота си на два периода – преди и след срещата ми с коучинг.

През първия период живеех  в постоянно състояние на ужасяващ бърнаут. Имах многогодишен трудов стаж, в който доминираха напрежението и неудовлетворението, а стресът беше като запазена марка.

В съчетание с това животът ме предизвикваше към промяна като ми поднасяше професионални разочарования и лични драми, свързани с болести и смърт на близки хора.

В коучинга видях възможността да осъществя тази належаща промяна в професионален план, но получих много повече.

В него открих своя икигай.

С негова помощ преживях истинска трансформация на личността си.

Точно коучингът ме научи да бъда истински щастлива и промени към по-добро живота ми завинаги.

 

Щастието не е химера нито самоцел. Няма еднозначно определение, но когато липсва, сякаш ни липсва дори това, което имаме.

 

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Получих качествено коучинг обучение на световно ниво. В него се откроява ACTP ICF. Подготвям се да финализирам сертификацията си като PCC ICF.

 

В момента имам стотици часове проведени коучинг сесии с български и руски клиенти и работа с групи. Всички те постигнаха повече, отколкото очакваха. Автор съм на десетки статии, на уникални коучинг техники и трансформационни игри.

Уверено твърдя, че коучингът наистина работи, защото  съм тествала върху себе си всичко, което съм научила. Виждам колко позитивна, мощна и същевременно деликатна е трансформацията, до която довежда.

Не съм преставала да уча и да се усъвършенствам постоянно. Допълних класическия коучинг с курсове по трансформационен коучинг, коучинг за личното предназначение, мотивационен коучинг, арт коучинг и арт терапия.

Създадох авторски курсове – за преодоляване на бърнаут,  коучинг за учители, курс по въздействащо писане. Сред тях се откроява курсът „Коучинг за всеки“.

С голяма всеотдайност работя като ментор и лидер с тийнейджъри и младежи, някои от които със специални потребности. В много от тези дейности съм доброволец.   Вече три години активно участвам в младежката програма Наградата на Херцога на Единбург.

Още един от моите начини да променям света към по-добро е да подкрепям неговото бъдеще – младите хора на България.

 

СЕРТИФИКАТИ

АЗ ДНЕС

С годините все повече се изпълвам с благодарност и възхита от пъстротата на живота и всички възможности, които поднася. Благодарение на това, поглеждам все по-дълбоко в себе си и разбирам, че има много начини да реализирам не само една мисия в живота си. Всички те допълват личността ми и чрез всичките личността ми дава най-доброто от себе си.

Признателна съм на съпруга си и нашата дъщеря, че са такива забележителни личности,  с което ме вдъхновяват и аз да бъда. 

Гледам напред към професионалните си и лични цели с увереност и любопитство.

Знам, че мога  и съм сигурна, че и ти също. Защото си приличаме.

Благодаря ти, че си тук – на мястото, където създадох  всичко  с мисъл за теб. За да те подкрепя да бъдеш безкрайно щастлив човек.

Вече имаш нещо наум? Свържи  се с мен и попитай как мога да ти помогна.

 

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Гарантирам сигурност на твоите лични данни и възможност да се отпишеш от бюлетина.

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Следвай ме

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на Албена Славова – коуч за житейска промяна. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.