ПРОФИЛАКТИКА НА

СТРЕСА И ПРЕГАРЯНЕТО

 индивидуална онлайн програма за преуморени, прегорели жени

Създадох тази програма точно за теб. Не се познаваме лично, но знам много за теб – жената, която определя себе си като стресирана, а прегарянето като цена на своя успех. Знаеш какво е бърнаут не само като понятие, но и от личен опит неведнъж.

Едновременно си всеотдайна майка, съпруга, приятелка, дъщеря. Носиш много отговорности, с които трупваш напрежение, преумора и стрес.

Приела си това за норма, а спокойствието отлагаш за по-нататък, когато децата пораснат, когато стигнеш определен доход или кариера, когато излезеш в отпуск или пенсия и т.н.

Но се случва така, че преди някое от тези условия да се изпълни, се появяват болести и други тежки проблеми, които подсказват, че промяната е належаща. Не търпи отлагане.

Нуждаеш се от профилактика на стреса и прегарянето! Вече искаш да излезеш от омагьосания им кръг!
Още сега!

Затова си тук. Неслучайно четеш тези редове. Разбираш, че те познавам, така добре, както познавам стотиците жени, които ме потърсиха през годините, погрижиха се за себе си и се спасиха от пагубния стрес и бърнаут.

Погрижи се за себе си! Време е!

Промяната е възможна!

Промяната е възможна!
Ще я създадем заедно!

ПРОГРАМАТА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА СТРЕСА И ПРЕГАРЯНЕТО Е ПОДХОДЯЩА ЗА ТЕБ, АКО ИСКАШ:

 • да не преживяваш повече бърнаут

 • да бъдеш успешна без да прегаряш

 • да постигаш повече при това с лекота

 • да се научиш да контролираш стреса, а не той теб

 • да си усмихнатата и спокойна майка, която децата ти заслужават

 • да откриeш и реализираш призванието си (без чувство на вина, страх и недоверие в себе си)

 • да живееш според истинските си ценности

 • да изпълняваш своите реални цели, а не чужди

 • да си активна и целеустремена като оставаш в постоянен баланс и спокойствие

 • да живееш с радост, вместо с емоционални и депресивни кризи

 • да подобриш здравето си

 • да поемеш в свои ръце отговорността за случването на своята положителна промяна

   

   КАКВО Е РАЗЛИЧНОТО В ПРОГРАМАТА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА СТРЕСА И ПРЕГАРЯНЕТО?

   • Програмата за профилактика на стреса и прегарянето няма да те научи как да релаксираш. Няма да ти предложи антистрес практики или варианти за преодоляване на бърнаут. Тази програма ще ти помогне да живееш така, че да не ти се налага да прилагаш такива умения.

   • Програмата няма обучителен характер. Това не е курс лекции нито групов тренинг. Не съдържа готови решения или постъпкови алгоритми. Тази програма е индивидуална работа с всяка жена поотделно, използвайки проста, лесна и много интересна технология, с която работим.

   • В нея не изследваме обичайните източници на стрес и прегаряне. Не обръщаме поглед към травми и болки от миналото нито причините за тях. Програмата е фокусирана върху 3 неподозирани, мощни и скрити на пръв поглед фактора, които са в основата на всеки стрес и прегаряне.

   • Тези 3 фактора са призванието, ценностите и целите ти и тяхното познаване, преразглеждане и пренареждане. Разгледаме ги през призмата на технологията, с която разполагам и внезапно добиваш изненадващ поглед върху живота си. Получаваш прозрение след прозрение, изменящи мирогледа и стереотипа на обичайното ти досега поведение.

    КАКВИ СА МЕТОДИТЕ НА РАБОТА В

    ПРОГРАМАТА ЗА ПРОФИЛАКТИКА

    НА СТРЕСА И ПРЕГАРЯНЕТО?

    Основата на моята работа е професионалният коучинг. В последните 8 години, благодарение на него промених не само професионалния си път. Изцяло пренастроих мисленето си и всички вътрешни нагласи, заради които преди това бях под постоянно напрежение, страдах, боледувах и преливах от един бърнаут в друг.

    Като прилагах златните стандарти на коучинга в работата си, това доведе до същия резултат за стотици жени, които ме потърсиха.

    Те всички имаха еднакви въпроси, подобни на твоите, преди да започнем нашата работа. Какво точно е коучинг, какво се прави и т.н?
    Обобщих отговорите им, така че да ги получиш веднага и да се убедиш в предимствата на истинския коучинг и на работата с мен.

    Всички подробности за технологията, която прилагам, както и за самата програма, можеш да изгледаш във въвеждащия уебинар.

     

     

     

    Допълвам работата си на коуч със знания и умения на Бахов терапевт.

    Те не са задължителна част от програмата, но всеки, който пожелае, получава индивидуална комбинация капки на д-р Бах, изготвени от мен, с цел да подпомогнем настъпващите промени да се случват още по-леко и бързо.

    БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪВМЕСТНАТА НИ РАБОТА:

    Запознаваш се за първи път с истинската себе си и със скритите причини да реагираш чрез стрес и прегаряне.

    Междинни, много полезни резултати, които възникват в хода на работата ни, са свързани с разкриване на твоето призвание, варианти как да го реализираш по най-екологичен и щадящ начин, какви са твоите актуални ценности, без които се чувстваш зле, осъзнаваш стратегиите си на поведение, които са ти от полза или е необходимо да отхвърлиш.

    След това си създаваш нов, индивидуален и съобразен с теб, модел на живот – с антистрес култура, за да си здрава, пълноценна и удовлетворена, защото постоянният стрес и прегаряне са останали в миналото.

    Ставаш спокойна и всичко ти се получава с учудваща лекота по един спонтанен и естествен начин.

     

     

     Разбира се, можеш да отложиш включването си в програмата за профилактика на стреса и прегарянето. Дори би могла да я пренебрегнеш и да се откажеш, и така статуквото  в живота ти да не се промени.

     Това обаче е неизбежно. Промените, които не случваме самите ние, така или иначе настъпват, но като следствие на болест или травмиращо преживяване във възможно най-неудобен момент.

     Тогава вече наистина решавамe да живеем по друг начин. А защо това да не е още сега?

      

      

      

     ИЗБЕРИ СВОЯ ВАРИАНТ НА УЧАСТИЕ

     ПРОГРАМАТА СЪДЪРЖА СЛЕДНИТЕ ВАРИАНТИ

     СПЕШЕН

     1 онлайн среща х 60 минути

     Прилага се при спешна необходимост от промяна на вътрешното състояние вследствие на силен, внезапен стрес.

     Постига се бърз ефект на успокояване и енергия за връщане към обичайните ангажименти.

     ОСНОВЕН 

     10 онлайн срещи х 60 минути

     Използвам  технологията описана във въвеждащия уебинар

     Постига се високо ниво на спокойствие, баланс и удовлетвореност със съпътстващ ефект, който разкрива водещите стратегии ценности в живота, и призванието ти в живота.

     ПРОФИЛАКТИЧЕН

     3 онлайн срещи х 60 минути

     Използва се като профилактика на стреса и прегарянето веднъж на всеки 6 месеца. 

     Резултатът от профилактиката не допуска излизане на стреса извън здравословните му граници и изчиства невидимото начало на евентуално прегаряне.

      

     ЦЕНИ И ЗАПИСВАНЕ

      Поздравявам те, че си на път да вземеш едно от най-важните решения в живота си! Виждаш цените по-долу. По-ниските са актуални до 30 юни. Подкрепям те да се погрижиш за себе си още сега. Запиши се за включване в програмата като попълниш формата за регистрация.

      

      

     Вече имаш нещо наум? Свържи  се с мен и попитай как мога да ти помогна.

      

     Телефон

     0878992064

     Имейл

     albena@albenaslavova.com

     Гарантирам сигурност на твоите лични данни и възможност да се отпишеш от бюлетина.

     Телефон

     0878992064

     Имейл

     albena@albenaslavova.com

     Следвай ме

     Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на Албена Славова – коуч за житейска промяна. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.