курсове по коучинг

В курсовете по коучинг съчетах най-доброто от професионалните си знания, опит и мъдрост.

Често ме питат: „Какво ново ще науча, ако се включа?“. Отговарям уверено: „Всичко!“, защото всичко наистина е неповторимо и необикновено. При това абсолютно приложимо. Разгръща интелекта, надгражда личността, успокоява душата.

Много от участниците в единия от курсовете продължават в другия, независимо че всеки курс е самостоятелен и няма задължителна последователност по между им.
Дотолкова съм убедена, че курсовете ми са ценни и полезни, че си позволявам да ти дам гаранция. Ще ти възстановя заплатената сума, ако обективно и честно прецениш, че нямаш полза от курса, който избираш.

 

Коучинг

за теб

 

8-седмичен онлайн курс с теория и практика

Спиралата на розата

1-месечен онлайн курс по трансформационен коучинг, част I

Предстои 

нещо ново

онлайн курс по арт коучинг

отзивИ

Коучинг за всеки!

Аз също препоръчвам от сърце! Най-практическият курс, който можете да изкарате, напълно приложим във всички сфери от живота. Водещата е безапелационно най-добрата в България  а must, както се казва!

София Ангелова

Включих се в курса по трансформационен коучинг „Спиралата на розата“ в период, в който се въртях сякаш в кръг и сама осъзнавах нуждата от помощ, за да погледна обективно и спокойно на своите ситуации и преживявания и да ги осмисля пред една друга призма. Курсът ми помогна с нови знания и информация за различните роли, в които ние попадаме ежедневно, как да излезем от тези роли и да достигнем ниво на осъзнатост чрез собствените си избори. Бени поднася информацията много земно и балансирано, самото й присъствие е коучинг 😊 Продължаването ми в следващия курс “Kоучинг за всеки” се получи естествено и аз продължавам да надграждам, да осмислям, да осъзнавам.

Диана Димитрова

Имам чувството, че Бени само и единствено за мен е направила тези лекции, толкова лични, толкова много отговори, от които съм имала нужда. Пред мен се разкрива един необятен хоризонт на знание при това на най-разбираемия и човечен език! Благодаря!

                                                          Бонка Йорданова 

Благоопокой! Състоянието, което се постига по-лесно и задържа по-продължително, след курсовете на Албена.
Трансформационният коучинг ми даде много. Сърдечно Благодаря, Бени, за лекотата, с която умееш да зареждаш и да провокираш разгръщане!

Евгения Еленкова

Вече имаш нещо наум? Свържи  се с мен и попитай как мога да ти помогна.

 

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Гарантирам сигурност на твоите лични данни и възможност да се отпишеш от бюлетина.

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Следвай ме

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на Албена Славова – коуч за житейска промяна. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.