ИНДИВИДУАЛНИ

УСЛУГИ

Срещата ти с мен ще промени живота ти към по-добро. Потърси ме, когато изпитваш нужда да си отговориш как да обичаш себе си, какво е призванието ти, как да създадеш устойчиви, полезни навици, с които да подобриш здравето и визията си или как да се чувстваш спокойна и балансирана.

Индивидуалните срещи с мен се наричат коучинг сесии. По време на тях общуваме на четири очи, с гарантирана поверителност и с подход, съобразен с твоята индивидуалност.

Отношението, което получаваш от мен в този процес,  е повече като към партньор, отколкото към клиент. Обръщаме внимание на конкретна твоя цел в дълосрочен план.

Съсредоточаваме се върху силните страни на личността ти, преодоляването на трудностите за разгръщането им и постигането на резултати в определено време.

Сигурна съм, че имаш въпроси. На голяма част от тях съм отговорила тук.

Не се колебай да ме питаш за всичко друго, което те вълнува.

Погрижи се за себе си и избери подходящата за теб програма по-долу.

Ако твоят проблем не се вмества в никоя от тях, ще създам програма специално за теб, твоите потребности и възможности.

Спокойствие

и надежда 

 

1-кратна консултация с успокояващ ефект

Профилактика

на стреса и прегарянето

индивидуална онлайн  програма

Промяна и саморазвитие

4-месечна трансформационна програма

отзивИ

Голямо БЛАГОДАРЯ на Албена Славова!
Работата и сътрудничеството с нея е едно удоволствие, тя е прекрасен човек и изключителен професионалист. Всеки човек си има своите индивидуални особености, темпо, възприятие и Албена успява да „улови“ точно това.
Благодаря ти Бени, за подкрепата, за професионализма, търпението и всеотдайността!

Мария Б.

Благодарение на нашите сесии, Бени, ти нееднократно ме накара да се замисля и да се фокусирам върху „тук и сега“. Станах много по- осъзната за момента и за действието, което извършвам в него. Имаш уникалната дарба, някак непринудено, ненатрапчиво да ме накараш да погледна всичко от друг ъгъл и да открия решение, което до този момент ми е убягвало. Съумяваш да осветиш онази пътечка, която, ако последвам сама, ме отвежда „извън гората“ и ми се разкрива съвсем нова перспектива. Интересното е, само сме разговаряли на някакви теми, не си ме съветвала, а след това, аз съм променена към по-добро. Как го постигаш – не зная, то си е твоето Вълшебство, но работи и съм ти много Благодарна за това.

Таня И.

Когато усещаш нуждата от промяна в живота си,търсиш начин да я случиш. По този път обаче е добре да вървиш с някой, който вижда силата и уменията ти преди теб. Някой, който с любов ще ти каже мила дума и ще те насърчи да направиш първата крачка. Ще вярва в теб повече от теб самия и с радост ще разказва за дейността ти на всички. Ще те провокира да мислиш за талантите си, а не за слабостите си. Ще те изслуша и ще ти даде време да чуеш отговора,  който носиш в себе си. Ще се радва заедно с теб на зрънцата ти успех. За себе си всичко това открих в Албенка!

Анета Ж.

От известно време не можех да направя качествен скок в моята работа. Работех на едно и също равнище, нужен ми беше скок.

Използвах възможността да се консултирам с Албена Славова и благодарение на нейните въпроси, си изясних ситуацията и от къде идваха трудностите и неяснотите.

В края на консултацията имах план, по който да работя, за да постигна набелязаните цели.

Бени е една магьосница на душата! Не знам как го прави. Важното е, че действа!

Весела П.

Вече имаш нещо наум? Свържи  се с мен и попитай как мога да ти помогна.

 

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Гарантирам сигурност на твоите лични данни и възможност да се отпишеш от бюлетина.

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Следвай ме

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на Албена Славова – коуч за житейска промяна. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.