ОТЗИВИ

Когато усещаш нуждата от промяна в живота си, търсиш начин да я случиш. По този път обаче е добре да вървиш с някой, който вижда силата и уменията ти преди теб. Някой, който с любов ще ти каже мила дума и ще те насърчи да направиш първата крачка. Ще вярва в теб повече от теб самия и с радост ще разказва за дейността ти на всички. Ще те провокира да мислиш за талантите си, а не за слабостите си. Ще те изслуша и ще ти даде време да чуеш отговора,  който носиш в себе си. Ще се радва заедно с теб на зрънцата ти успех. За себе си всичко това открих в Албенка!

Анета Ж.

Благодарение на нашите сесии, Бени, ти нееднократно ме накара да се замисля и да се фокусирам върху „тук и сега“. Станах много по- осъзната за момента и за действието, което извършвам в него. Имаш уникалната дарба, някак непринудено, ненатрапчиво да ме накараш да погледна всичко от друг ъгъл и да открия решение, което до този момент ми е убягвало. Съумяваш да осветиш онази пътечка, която, ако последвам сама, ме отвежда „извън гората“ и ми се разкрива съвсем нова перспектива. Интересното е, само сме разговаряли на някакви теми, не си ме съветвала, а след това, аз съм променена към по-добро. Как го постигаш – не зная, то си е твоето Вълшебство, но работи и съм ти много Благодарна за това.

Таня И.

Голямо БЛАГОДАРЯ на Албена Славова!
Работата и сътрудничеството с нея е едно удоволствие, тя е прекрасен човек и изключителен професионалист. Всеки човек си има своите индивидуални особености, темпо, възприятие и Албена успява да „улови“ точно това.
Благодаря ти Бени, за подкрепата, за професионализма, търпението и всеотдайността!

Мария Б.

С всеки материал, който прочета от Албена, откривам нещо ново и много полезно за мен, научавам полезни неща и прилагайки ги, променям и себе си, и работата си, и живота си към по-добро.
Благодаря, Бени, промените с теб са към все по-добро!

Красимира П.

Ние сме общност, която е създадена с идеята да помага на жените да постигнат хармония между духовното и материалното в живота си.
В 3-месечния курс по въздействащо писане Албена ни помогна да
популяризираме дейността си.
Научихме се да пишем постове, които да предизвикват реакция у нашата аудитория. Албена ни помогна да си създадем свобода на мислене и писане, да преодолеем бариерите, издигнати в училище и обществото. С нейна помощ изградихме самочувствие и увереност. Накара ни да си повярваме и ни вдъхнови да направим първите си стъпки. Започнахме от това да се научим да пишем постове, а получихме увереност, самочувствие и стимул да изразяваме себе си. Накара ни да се вгледаме дълбоко в душите си и да намерим героя в нас.
Благодарим ти, Албенка, затова, че ни помогна да преосмислим живота и дейността си.
Успех и продължавай, все така отдадено и с любов, да бъдеш полезна и да помагаш на още много хора със знанията и съветите си!

Клуб "Нектар от искрици"

От известно време не можех да направя качествен скок в моята работа. Работех на едно и също равнище, нужен ми беше скок.
Използвах възможността да се консултирам с Албена Славова и благодарение на нейните въпроси, си изясних ситуацията и от къде идваха трудностите и неяснотите.
В края на консултацията имах план, по който да работя, за да постигна набелязаните цели.
Бени е една магьосница на душата! Не знам как го прави. Важното е, че действа!

Весела П.

Току-що се завърнах от едно невероятно приключение, което организирах за своя екип, навигирано от Албена.
То не само се наричаше „Пътешествие”, но наистина се превърна в пътуване към себе си, другите и мечтите.
Наричахме прежда, правихме мартеници, подарявахме ги на колегите си, изразявайки благодарността си, че сме заедно.
Откривахме положителните си качествва и плавахме към мечтите.
Благодаря ти, Албена, че извади толкова положителна енергия от нас и ни накара да се просълзим от емоция.

Петя В.

Управител, Образователен център Комлед, Плевен

Този уъркшоп беше не само уникално преживяване по своя смисъл, а и потопи всеки участник поотделно в неговия собствен свят.
С лекота на нежна сила го накара съвсем деликатно да се замисли за своите цели, за своите грешки, за това познава ли се добре и умее ли да разпознава хората, които среща в живота си.
За мен беше удоволствие да участвам в това невероятно пътешествие към себе си и да се замисля още веднъж за някои неща, поглеждайки ги под друг ъгъл.

Весела А.

Благодаря за преживяните вълнуващи моменти на Дъбравата!
Всичко беше много спонтанно без маски, без страхове, много емоционално и красиво преживяване. Благодаря!

Лина К.

Това беше едно ново стъпало в нашето личностно израстване. Тук ние получихме рецепта за щастие с трите важни съставки: приемане, доверие, благодарност. Освободихме се от стрес, страхове и всякакви прегради. Тук ние намираме себе си, обичаме се и се радваме на живота. Усилваме вярата в себе си и собствените си възможности. Ставаме смели, силни, решителни, ценни, неповторими, съвършени и щастливи.

Мария Т.

Погледнах нещата от друга гледна точка и преобърнах стереотипите.
А защо идвам отново?
Заради това, помага ми да гледам на нещата по друг начин.
Очаквам по този начин да освободя много негативи и да живея по-лесно без да се обременявам излишно.

Лилия М.

OTЗЬIВЬI НА РУССКОМ ЯЗЬIКЕ

Любимая моя Альбеночка, от чистого сердца благодарю тебя за такую бесценную работу. Мне было очень приятно работать с тобой. Огромное спасибо тебе за тепло, поддержку, твою искренность и заботу!!!!!!

Ирина К.

Украйна

Моя дорогая, Албена!
Благодарю тебя за последние месяцы этого года – ты сделала их совершенно продуктивным и невероятно осознанным! Ты окружила меня такой сильной поддержкой и верой, что я крепко обнимаю тебя от всего сердца и души, и очень надеюсь, что ты чувствуешь мою благодарность и миллиарды солнечных зайчиков вокруг тебя!

Дарья К.

Белорусия

Уважаемая Албена,
выражаю Вам огромные слова благодарности и признательности за проведенные со мной коуч-сессии.
Каждая женщина мечтает быть любимой и желанной, но не каждая в этом может признаться даже себе. Для этого надо быть честной с самим собой, открыть свое сердце.
Страхи, блоки, различного рода ограничивающие убеждения не позволяют сделать это. Так было и со мной до нашей встречи с Вами.
Благодаря Вашей профессиональной работе коуча, вы помогли мне не только увидеть эти страхи и блоки, но и почувствовать мой скрытый внутренний потенциал.
Албена, Вы как „волшебница“ помогли определиться с моим внутреннем желанием, поверить в себя, что со мной все в порядке и что я достойна счастья и взаимной любви.
При нашем общении меня поразила Ваша потрясающая корректность, умение слушать, профессионализм и Ваша любовь к коучингу.
Благодарю Бога за нашу встречу с Вами !!!
Албена, Вам искренняя благодарность и успехов в Вашей замечательной, нужной работе.

Рахима С.

Русия

Вече имаш нещо наум? Свържи  се с мен и попитай как мога да ти помогна.

 

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Гарантирам сигурност на твоите лични данни и възможност да се отпишеш от бюлетина.

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Следвай ме

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на Албена Славова – коуч за житейска промяна. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.