коуч за житейска промяна

Аз съм щастлив човек и вече знам как става. Помагам и на други хора да поискат това за себе си и да постигнат дори повече.

Здравей!

Създадох този сайт с мисъл  за теб.

Знам, че търсиш промяна в живота си точно сега. Искаш да я започнеш или да я продължиш без да се откажеш. Стремиш се да се измъкнеш от застоя и да дръпнеш напред. Жадуваш да дишаш свободно – без бърнаут, стрес и чувство за вина.

Копнееш за активен живот, изпълнен с истински смисъл.

Убедена съм, че всичко това е възможно. Гледам на положителните промени в живота като на нещо реално и постижимо, което е по силите на всеки.

Щом аз го направих, можеш и ти.

Аз  имам какво да споделя. Преминах през  трудности и поврати. Преживях загуби и болка. Преодолях  непоносимо прегаряне. Научих се да се възстановявам, да се променям и да обичам себе си безрезервно.

Казано накратко, открих тайната как да бъда трайно щастлива и на драго сърце я разкривам тук.

Докато си на сайта ми, ще се възползваш от  знания и опит, за които на мен ми бяха необходими години учене и практика като коуч и тренер.

Благодарение на тях ще намериш отговор на въпросите си, ще видиш светлина в тунела и ще се опреш на стабилната ми подкрепа.

Дълбоко вярвам в твоите възможности. Още преди да те познавам знам, че можеш да  промениш и подобриш всичко, което пожелаеш.

Ти ми даваш основание за това, защото си тук!

Благодаря ти!

Вече имаш нещо наум? Свържи  се с мен и попитай как мога да ти помогна.

 

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Гарантирам сигурност на твоите лични данни и възможност да се отпишеш от бюлетина.

Телефон

0878992064

Имейл

albena@albenaslavova.com

Следвай ме