Наричат февруари месец на любовта.
Аз бих се съгласила с това заради една причина, съвсем различна от Свети Валентин.
Забелязала ли си колко много рожденици има в месеца на Водолеите? Това ми се стори интересно, защото всички те са на различна възраст. Не е било заради бум в раждаемостта през определена година. Тогава върнах от февруари девет месеца назад и попаднах във вълшебството на късната пролет.


Май! Природата напира във всички посоки да създава, да цъфти и да ражда! Такива сме ние Водолеите! Заченати през май, за да материализираме любовта през февруари. Аз също съм Водолей!
Тъкмо затова съм заделила специално внимание на величието на любовта, не кога да е, а сега – в тази статия. Тя ще бъде, както обикновено, много кратка, за да не те бавя нито миг да направиш описаната техника. С нея имаш възможност да разхубавиш своята любов, каквато и да е тя в момента на колкото и години да си.
За да бъде любовта на мечтите ти, любовта на твоя живот!


Тази статия ще бъде толкова мъничка, че ще прилича на градче, в което табелите за вход и изход са от двете страни на площада. Площадите обикновено са кръгли.
Затова очертай един голям кръг и го раздели на 4 еднакви части. Във всяка от тях ще има по един въпрос.
Преди да ти кажа кои са въпросите, ще отделя внимание на отговорите. На всеки въпрос дай няколко отговора, например 3-4. След малко отново ще се върна към отговорите.

А сега е време за самите въпроси:

  1. Какво ми дава любовта с ………………………… /името на твоя човек/?
    Когато говорим за даване, автоматично включваме представата си за получаване. Обикновено получаването свързваме с някакви позитиви. И то безспорно е така. Но не само. Затова отговори многостранно и разбира се откровено, включвайки и негативите на това даване.

2. Какво аз давам в тази любов?
Отново разгледай от различни аспекти своето даване с всички чудесни и прекрасни неща и всички, не толкова такива.

3. Какво е нужно на нашата любов с ………………………. ?
Неслучайно във въпроса не се съдържа определение относно това нужно за какво. Развихри се извън всички рамки.

4. Какво мога да подобря още сега?
Подобряването не винаги означава, че предметът на подобряване е в лошо състояние. Напротив! Ако подобряваме нещата, когато са добри, те по-трудно могат да се влошат. Макар че и има една фина граница, отвъд която всяко по-нататъшно подобряване, само би навредило.

Така че, ти си на ход.
Ти самата с наличните ресурси и нито един вповече, с твоите лични и уникални качества. Помисли в перспектива, разгледай гледната точка на любимия си, представи си неговите реакции.
Независимо дали обичаш изненадите, ако излезем извън техния контекст, тогава… Тогава, както вече казах, ти си на ход.
Сега те оставям с това семпло, но силно въздействащо кръгче. Обещах да съм кратка и спазвам обещаното. Също както обещах чрез тази техника да извлечеш дълготраен, положетелен ефект върху твоята любов.
На теб пожелавам площадът на любовта ти да е винаги пълен – с двама, които го създават по между си!
Днес, тази седмица и завинаги!

Споделете тази статия: